3 Nisan 2012 Salı

MONTESSORİ İLKÖĞRETİM OKULU KURULUŞ TOPLANTISI

Okulumuzdan güzel bir haber, güzel bir davet var!!! Herkesi bekliyoruz...


Değerli Aileler,

Çocuklarımızda 3-6 yaş arasında inşa etmeye çalıştığımız özgüvene, kişisel tercihe, karşılıklı saygıya ve iç disipline dayalı eğitim felsefemizin 6 yaştan sonra devam etmesi, hepimizin zaman zaman dile getirdiği bir istektir. Bu istek ve gerekli koşulların sağlanabileceği yönündeki öngörülerimiz, bir Montessori ilköğretim okulunun temellerini atmak için bizleri cesaretlendiriyor.

Böyle bir okulun bireysel insiyatife değil kollektif bilince dayanması gerektiğini düşünüyoruz. Bu bilinci oluşturmak ve okulumuzun kuruluşu ile ilgili temelleri atmak için yapacağımız toplantımıza hepinizi bekliyoruz.

 Yer: Binbir Çiçek Çocuklar Evi  Kroki için:www.binbircicekyuva.com

 Tarih: 6 Nisan 2012 Cuma

 Saat: 19:00

İçerik: Toplantıda okulun kuruluş çalışmalarına ilişkin bugüne kadar yaşanan gelişmeler Montessori  İlköğretim Eğitmenimiz, Milli Eğitim Danışmanlarımız ve konu ile ilgili katkı sağlayabilecek yetkili kişilerle konuşulacak ve önümüzdeki aylara ilişkin yapılacaklar tartışılacaktır.

 Not: Toplantıya katılacakların ikram organizasyonu için rezervasyon yaptırmalarını rica ederiz. Rezervasyonunuzu 448 18 18 den Meltem Hanım'a yaptırabilirsiniz.

    Toplantı sadece yetişkinler içindir.



MONTESSORI ELEMENTARY SCHOOL FOUNDATION MEETING

Dear Families,

The continuity of self-confidence, personal preference, mutual respect and internal discipline we are trying to build up between ages 3 and 6 is one of the main wishes we express from time to time. This wish and the anticipation about the possibility of providing the necessary conditions for laying the foundations of a Montessori elementary school encourage us.



We share the idea that a school of this kind should be based on the ground of collective conscious other than personal initiation. You are all welcome to join the meeting  to create awareness and lay the foundation of our school.



Place:            Binbir Çiçek Children's House

Date:  Friday, April 6

Time:  19:00



Context: At the meeting, the path followed till today and future plans will be discussed in company with our Montessori Elementary School Trainer, National Education Consultants and experts who can contribute.  



Not: It is important that the attendants make reservation for catering service. For reservation, please contact Meltem Özbek through (312) 448 1818.



The meeting is for parents only.

8 yorum:

Selcen dedi ki...

çok çok sevindim :)

A. dedi ki...

Ne güzel yaa... İstanbul'a da istiyoruz Binbir Çiçek :)

larcencielblog dedi ki...

İstanbul'da da Küçük Kara Balık'ınız var ya Aslı :)

Onur Kayıkcı dedi ki...

Umarım iyi vakit geçirirsiniz yararlı olacağına eminim (:

Benden Bizden dedi ki...

gelemyeceğim ama tam destek hep destek!

Aylin Siliğ dedi ki...

Kezbancim ne guzel:)))

Aylin Siliğ dedi ki...

Pardon Başak:)
Kezban paylaşınca ortalık karıştı.
Cok guzel gelişmeler:)

larcencielblog dedi ki...

Onur Kayıkçı, Banu, teşekkürler!

Aylin, hiç önemli değil :) Bizce de çok güzel gelişmeler :)