25 Nisan 2011 Pazartesi

23 Nisan...

Hem neşe doluyor, hem duygulanıyor insan!

Çınar ilk 23 Nisan'ında fotosentez evresinden yeni çıkmış bir bebecikti... Hani günün anlam ve önemini tabii ki fısıldadık kulağına; ama, model aşağıdaki resimdeki gibi, ne anladı, bilemiyoruz :)


Sonra geçen sene, ikinci 23 Nisan'ında, "çocuk bayramı" deyip kuzenleriyle buluşturduk. Hala tam kavrayamamakla beraber durumu, en azından eğlendi, o günün keyfini çıkardı!



Bu sene... Bu sene oğlum büyümüş! Böyle bir olayın önemini kavramak için hala çok küçük; ama, coşkusuna katılmak için yeterince büyük-müş! Okullarındaki 23 Nisan kortejine katıldı, bütün gün "toduk baylamıı" diye gezinip durdu, kortejde bayrak salladı (mış)... Okuldaki pek çok yabancı öğrenciyi düşününce, bu kortej çok da anlamlıydı! Ben korteje katılamadım; ama, sağolsun Hilal Hanım bana kortejden bu fotorafı yollamış...



Nice 23 Nisanlar'ın olsun minik adamım!
Hep birlikte coşkuyla, çocukça kutlayalım!!!

6 yorum:

Seda dedi ki...

Bern Cinar'i en son 2.resimdeki haliyle gordugum icin,benim icin Cinar o.Ucuncu resimdeki cocuga bakip, kim bu? diyorum :) Yavrularimizin 23 Nisan'i cok kutlu olsun..

larcencielblog dedi ki...

Valla dayısı da "bu Çınar'ın ortaokuldaki hali mi?" dedi :)))

Hehe, birden kocaman oldu ya, 2,5 yaş sonrasında büyüme atağı mıdır nedir, ben bile takip edemedim :)

Serpil dedi ki...

Şimdi okullu olduuuk, sınıfları doldurduuuk tadında yazmışşsın Başak!:) Ufaklık sanki büyümüşte okula başlamış gibi.. Nice güzel ve beraber kutlanacak 23 Nisanlara inşallah!

Unknown dedi ki...

Ne çabuk büyüyorlar ,ilk 23 Nisanından bu yana ne kadar büyümüş, maşallah...

Tanımlanamayan Zihin dedi ki...

Papyonunu yediğimin Çınar'ı!

necla dedi ki...

daha nice bayramlar görürsünüz inşallah hep birlikte resimlerde çok güzel allah nazarlardan korusun