19 Ocak 2012 Perşembe

Buzda Yuvarlanma Şampiyonu!

Binbir Çiçek genç yetenekleri keşfetmeye devam ediyor!!! 

Bu seferki keşfi, buzda yuvarlanma şampiyonluğuna aday minik adam! BELPA Buz Pateni Sarayı'na bugün yapılan gezide, bizim minik adam buzdaki muhteşem yuvarlanma kabiliyetiyle eğitmenleri büyülemiş :)) 


Sakın dalga geçtiğimi sanmayın, Kanada'da bana buzda kaymayı öğreten arkadaşım "bu işin en önemli kısımlarından biri düzgün düşmeyi bilmektir" demişti. Oğlum da oradan başlamış, ne var yani? 


Hem bakın, ayakta durduğu da olmuş, umut var bence!




Şaka bir yana, açıkçası ben bugün Çınar'ın buz üstünde durmayı "isteyeceğinden" bile pek emin değildim. Bana ilk başta çok korkutucu gelmişti "buzun üstünde durma fikri"; ki, 20 küsür yaşındaydım. Minik adam da ilk başta biraz çekinmiş; ama, sonra "atmış" kendini piste! Zaten, anası&babası gibi o da, geri kalmaz hiçbir şeyden :) 

Bize bu ilki yaşatan sevgili okulumuza ve buz üstünde yalnızca durmakla kalmayıp aynı zamanda bu güzel fotoğrafları çeken sevgili Mrs. Hilal'e çok çok teşekkür ederiz!!!

İmza: Gelecek vaadeden buz pateni sporcusu annesi :)

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu haftasonu biz de gittik buz patenine, Egemen'le ilk denememiz başarısız olunca bu sefer profesyonel yardım aldık ve de neredeyse buzun üstüne ilk defa çıkmış olmasına rağmen bu cesareti inan beni hem çok şaşırttı, hem de mutlu etti :)
Biz hemen diyoruz ya, ay yok durmaz üstùnde ben biliyorum hele ki dusunce hemen çıkmak ister diye, işte böyle utandırıyorlar bizi :)

A. dedi ki...

Gelecegin buz patencisi minik adam :) Ne yapsa yakışıyor :)

peyibal dedi ki...

Gayet eğlenmiş bizim minik adam, çok sevimli kerata:))

larcencielblog dedi ki...

Değil mi Bahar'cım, herşeyi denemelerine fırsat vermek, imkan sağlamak lazım!! Ne güzel, siz de eğlenmişsiniz!!

Öperiz Aslı Teyze'si! Sayenizde "balina köpekbalığı" kavramıyla tanıştık, şimdi fellik felli ondan arıyoruz oyuncakçılarda, süper oldu :P