8 Mayıs 2012 Salı

Binbir Çiçek Çocuk Festivali -Notlar...

Okulumuz bu sene ilk defa bir festival düzenledi... Duyurusunu burada yapmıştım! 

MUHTEŞEMDİ!

Girişte bizi olağanüstü bir Hoşgeldiniz pankartı karşıladı. Ben ve bir çok anne daha (misal, bakınız Totiler... hatta festivali bir de oradan okuyun.) bu pankartın güzelliği karşısında göz yaşlarımızı tutamadık. O minik eller kimbilir daha ne güzelliklere imza atıp bizi böyle mutluluktan ağlatacaklar acaba?


Geliri tamamen bir kardeş ilkokula bağışlanacak olan yiyecek-içecek, hediyelik eşya ve ikinci el eşya standları festivalin göz bebeğiydi.

Poşetli kurabiye bizden ;)

Çınar'ın sınıfının el emeği, göz nuru ürünleri

Limonata ve ayran sebilleri!

Tamamı Binbir Çiçek çocukları tarafından boyanmış nefis bir çerçeve açık arttırmayla satıldı. Çok param olaydı kaçırmazdım ya, kısmet... Çınar ve saz ekibini bir gün eve toplayıp "aktivite" mi yaptırsam acaba?



Çınar ortalıktaki veli populasyonu ya da süregiden yiyecek-içecek-eşya satışlarıyla pek ilgilenmedi. Okulun bahçesinde fazladan geçirebildiği 2-3 saatin tadını doyasıya çıkardı. Hmm... gerçi bir vakitten sonra acıkınca mangalın önünde ciğerci kedisi gibi durup sonrasında da köfte-ekmeği kaptığını unutmamak lazım!

Korunaklı barbekü alanı :)

Amaa, Serkan Kırmızı ile Davulumdan Masallar'a da kayıtsız kalmadı! İşte o zaman tam bir festival alanına döndü okulumuzun bahçesi. 20 dakikaya yakın bir süre çocukların davullar ve gitar eşliğinde dans edip şarkı söylemeleri görülmeye değerdi!



Ve işte okulumuzun ilk festivali, şimdiden ikincisini iple çektirmeyi başararak sona erdi.

Bir sonraki seneyi heyecanla bekliyoruz!

10 yorum:

hypo dedi ki...

sizin dragon'dan daha eğlenceli.
belli:)

senem dedi ki...

amanın ne tatlılar öyle pek şekerler bayıldım ben miniklere
hazırlıklara :)
bloğunda çok tatlı bana da beklerimm

larcencielblog dedi ki...

Hypo, haklısın; bu da çok eğlenceliydi ama, bence Dragon fotolarımızı görünce fikrin değişecek. Çok utanabilirsin "Ankara ve deniz" konulu düşüncelerinden :))

Ssdesignbutik, teşekkürler. Gelirim :)

larcencielblog dedi ki...

Hypo, haklısın; bu da çok eğlenceliydi ama, bence Dragon fotolarımızı görünce fikrin değişecek. Çok utanabilirsin "Ankara ve deniz" konulu düşüncelerinden :))

Ssdesignbutik, teşekkürler. Gelirim :)

Benden Bizden dedi ki...

Anacım, sırf bu okul için taşınasım var. nasıl etsek naapsak?? :)

larcencielblog dedi ki...

Çok mu uzakta oturuyorsunuz? :)

Biz Dikmen'den gidip geliyoruz, 100. Yıl'dan gelen var mesela? :)

Unknown dedi ki...

Merhaba Başak Hn.,
3 yaşını doldurmak üzere olan oğlumu 1 yıldır devam ettiği yuvasından alarak, Binbir Çiçek'e vermek istiyorum. İnternetten yaptığım araştırmlarda karşıma siz çıktınız ve bloğunuzu hatim ettim:) Memnuniyetiniz görülüyor, ancak ben yine de soruyorum: Binbir Çiçek için bana özetle ne söyleyebilirsiniz?

larcencielblog dedi ki...

Merhaba Rahşan Hanım,

Özetle, çocukların kendi gelişim sürecine saygı duyulan, zorlama olmayan, bir sürü şeyi kendilerinin başarmasına yardımcı olan bir yuva Binbir Çiçek. Özbakımları iyi, yemekleri güzel ve oğlum 2 seneyi aşkın süredir burada çok mutlu.

Herkesin beklentisi çok değişik olduğu için çok kesin bir şey söyleyemiyorum; gidip görmek ve konuşmak çok daha fazla fikir veriyor. Ama biz yuvamızı seviyoruz :)

Hüma Kuşu dedi ki...

merhaba,
kızım Hüma geçen hafta Binbir Çiçek'e başladı. Hilal bahsetti blogunuzdan, ben de aslında biraz da tesadüfen bulmuş oldum. öyle işte.. :))

http://mineoskay.blogspot.com/

larcencielblog dedi ki...

Mine Hanım, hayırlı olsun size ve Hüma'ya :) Umarım Çınar ve bizim kadar çok seversiniz okulumuzu ve bizim kadar çok mutlu olursunuz :) Sevgiler!