4 Mart 2013 Pazartesi

Duyuru: Binbir Çiçek'te Anne-Baba Gelişim Seminerleri -Bağlanma!


Binbir Çiçek Çocuklar Evi Anne-Baba Gelişim Seminerlerinin ikincisi 9 Mart 2013 Cumartesi günü yapılacaktır. Ayrıntılı bilgiyi ekte bulabilirsiniz. 

Rezervasyon için 448 18 18 i arayabilir ya da info@binbircicekyuva.com a elektronik posta gönderebilirsiniz. Rezervasyon yaptırırken telefon numaranızı belirtmenizi önemle rica ederiz.

Binbir Çiçek Çocuklar Evi


ÇOCUĞUM BÜYÜRKEN…
BİNBİR ÇİÇEK ÇOCUKLAR EVİ GELİŞİM SEMİNERLERİ
YRD.DOÇ.DR. TÜLİN ŞENER

AŞK OLSUN, AÇ KOYNUNA KUŞ KONSUN!
BEBEKLİKTE BAĞLANMA VE AŞK: İLK DUYGUSAL İLİŞKİLER VE UZUN SÜRELİ ETKİLERİ

Bir bebek dünyaya ona bakım veren kişilerle olağanüstü bir ilişki kurma potansiyeli ile gelir. Bazen bu süreçte bir şeyler ters gidebilir, bu nedenle bilgilerimizi ve deneyimlerimizi bu süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmak için nasıl kullanabileceğimizi bilmek önemlidir.
Bu seminerde; Bebeklikte güvenli ve güvensiz bağlanmanın ne olduğunu konuşacağız. Güvenli bağlanmanın yollarını tartışacağız. Bağlanmanın çocukluk, ergenlik ve yetişkinlikteki uzun süreli etkilerine odaklanacağız. Romantik ilişkilerimizin bebeklikteki bağlanma ile ilişkisinin neler olabileceğini düşüneceğiz.

9 Mart 2013 Cumartesi günü saat 13.30’da Binbir Çiçek Çocuklar Evi’nde buluşmak üzere

2 yorum:

banu dilik dedi ki...

Basak`cim, bu seminerde neler paylastilar cok merak ediyorum. Maaalum Deniz de annesine cok bagli. Vaktin oldugunda not dusebilirsen cok sevinirim. Opuyorum

larcencielblog dedi ki...

Banu'cum, ben seminere gitmedim. Ama Hilal'den kısa kısa bir şeyler öğrenebilirm sanırım :))