27 Haziran 2015 Cumartesi

Rüzgar 1 Yaşında: Doğum Günü Partisi!

Evet, zaman çabuk geçmiyor, uçuyor! Rüzgar 1 yaşını geçti bile; ve ben yazmak için 1,5 ay geç kaldım. 

Abartılı bir parti yerine, Rüzgar'ın arkadaşları ve çekirdek aile için şirin bir doğumgünü yaptık. Mekanımız tabii ki kreşimiz Binbir Çiçek'ti. Canım Hilal'cim yine tüm imkanlarını seferber edip bizi en güzel şekilde ağırladı.


Partinin konspetini, Rüzgar'ın okumayı çok sevdiği, bizim de onunla özdeşleştirdiğimiz Çok Aç Tırtıl olarak seçtik. Temamızı süslemelere yansıtan ise Parti Maymunu'nun sevgili sahibesi Emine oldu. Ellerine sağlık, her şey çok içimize sindi; hediyelik magnetleri de konuklar çok çok beğendiler.



Sadece süslemeler değil, çocukların oyalanması için yemek masasına boyama yapılabilecek Amerikan servisler de hazırladı. Böylece çocuklar yemeklerini yedikten sonra güzelce boyama da yaptılar, bahçede koşmaktan yorulanlar dinlenmiş oldular.

Abi ve Ablalar :)

Kuarbiyelerimizi her zamanki gibi canım Kek Dekor Yasemin'cim hazırladı! Hem görüntüsü hem de tadı nefisti, eline sağlık canım benim! Pastamızı ise Hilal'ciğimin önerisiyle Ayşin Hanım'a sipariş verdik ve tam istediğimiz gibi bir Aç Tırtıl pastamız oldu! Elinize sağlık Ayşin Hanım!



Hava da o gün harikaydı. Abi ve ablalar bahçede koşturdular; Rüzgar ve arkadaşları da. Şimdi Rüzgar'ın arkadaşları da kim diye merak ediyor olabilirsiniz. Bizim ofiste hamileliğimizi birlikte geçirdiğimiz diğer iki arkadaşımın Rüzgar'dan 7 ve 3 hafta büyük oğulları tabii ki! Yani Kaan ve Can :) Ayrıca da, diğer blogumun bana kazandırdığı en tatlı arkadaşlardan biri olan canım İnci'cim de Rüzgar'ın doğumgünü için 4,5 ay küçük oğlu Arda'yı da kaptı Ankara'ya geldi. E dolayısıyla Rüzgar'ın 4 tane arkadaşı vardı ilk doğumgünü partisinde! Yavrular da bol bol hava aldılar, Rüzgar ve Kaan ortada epey bir koşturdular. 

Soldan sağa: Rüzgar, Can, Kaan

İnci Teyze-Arda ve Kübra Abla


O gün Rüzgar o kadar çok ortada dolandı, koşturdu ki, "partilemekten" en sonunda yorgun düşüp salıncakta uyuyakaldı! 


Bizimle birlikte olan, bir yaş sevincimizi birlikte yaşadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz! Birlikte nice yıllarımız olsun... iyi, ki doğdun evimizin en minik neşesi, seni çook seviyoruz!!!

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok seker sıpaaa :)) maşallah yavruşa..allah bagislasin

mihriban mutlu dedi ki...

nice güzel yaşlara küçük adam. yüzünüz hep gülsün inşallah.

senay c dedi ki...

oyyy maşallah sana,
zaman su gibi akıp gitmiş
1 yaşın kutlu olsun Rüzgar,
ailenle sevdiklerince nice sağlıklı mutlu yıllarınız olsun

larcencielblog dedi ki...

Büşra, Mihriban ve Şenay :)
Çoook çok teşekkür ederim hepinize güzel dilekleriniz için! Kocaman sevgiler!

rainhardtsaam dedi ki...

microtouch titanium trim reviews - TITIAN ARTS
Microtouch titanium trim is an adjustable razor ford escape titanium that toaks titanium 750ml pot uses an adjustable blade angle with a There titanium vs stainless steel apple watch is no specific word on this titanium granite particular apple watch titanium model. Rating: 4 · ‎7 reviews