9 Mart 2011 Çarşamba

İtfaiye Kamyonu Şarkısı (Fire Truck by Ivan Ulz)

Bu karlı günde harika bir klip keşfettik. İşin aslı, şarkının melodisi beni pek cezbetmedi, ama; görüntüler Çınar'ın ağzını açık bıraktı! Hikaye de, aslında Çınar'ı anlatıyor diyebiliriz :)

İyi seyirler!



NOT: YouTube'dan keşfettiğim diğer videoları da yazacağım; çok eğlendik bu sabah! Ama şimdi, dışarıda kartopu oynamaya gitmemiz gerekiyor!!!

Ba-baa!!!

5 yorum:

Benden Bizden dedi ki...

ben sarkilari da gorselleri de begendim, super bulmussunuz.. Cinar'in nasil ilgiyle izledigini de tahmin edebiliyorum :) Iyi eglenceler karda :)

Unknown dedi ki...

"Wheels on the bus" da Egemen'in favori şarkısı, cd'si var, otobüsü aç diyip duruyor. Youtube'ta da çeşitli versiyonları var. Bir tanesini gönderiyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=v_6KuYtc0Z8&feature=related
Sevgiler

Seda dedi ki...

Bu sarkiyi Sila okulda ogrenmis, soyleyip duruyordu, biz de ne oldugunu anlamiyorduk..ta ki birgun tesadufen youtube'da Sila bunu ac diye gosterinceye kadar. Kitabini arastirdim, pek eski antik birseymis, bulamadim hatta :) Cinar'in hosuna gitmesine sasirmamak lazim :)

Yasemin Aktuğ dedi ki...

İyi eğlencelerrr bizim yerimizde kartopu oynayın

ZEYNEP dedi ki...

çok güzelmiş Başak :) Akşam biz de izleyelim evde , Arda da bayılacak muhtemel, çok teşekkür ettik! :) size iyi eğlenceler!