30 Kasım 2015 Pazartesi

Çınar'ın Oyuncakları: Bizde Lego Aşkı Bitmez!

Çınar'ın Lego'ya olan aşkı bitmiyor. Bu anlamda, Ninjago'lara bir teşekkür borçluyum. Sayesinde en büyük emelim olan (!) oğlumun Lego'yla buluşması gerçekleştiği gibi, küçük de abiden göre göre Duplo'yu falan atlayıp direkt Ninjago'larla Lego hayatına başladı. 

Çocuklara yeniyıl hediye alternatifi olması açısından, evdeki "büyük oyuncak temizliğine" girişmeden önce bu yazıyı yazmak istedim. Atılmayacak ender oyuncaklardan olacak çünkü bu ekip...

Lego'yu yine Toyzzshop'tan aldık. Böyle internetten tek tıkla oyuncak almak pek bir rahat oluyor. Kargosu gayet hızlı. 2-3 günde elimize geçmiş oluyor ürünler. Ama yılbaşı zamanı çok da son dakikaya bırakmamak lazım tabii ki!

Lego açısından da Toyzzshop'ta epey seçenek mevcut ve Ninjago serisinden de her istediğimizi bulabildik şimdiye kadar. 


Çınar'ın bu seferki tercihi Lego Ninjago Titanyum Ejderha oldu! Ben "yapamazsın onu, nasıl yapacaksınız, daha büyük parçalı bir şey seç" dediysem de seriyi tamamlamak için bunu aldı ve anneanesindeyken uğraşıp ejderhayı dikmiş ayağa. 


Tabii bu yazındı (tembel anne ancak yazabiliyor bloga). Onun üstüne bir kaç Lego daha alındı, hepsi yapıldı. Salona dizildi. Galiba şimdi Ninjago serisinden bir tek Destiny S Bounty'nin Uçuşu kaldı (bizdeki adıyla Gemi). Ama yaş aralığı 9-14 olunca onu seneye bırakmaya karar verdik.


Sizin favori Lego'nuz ya da Ninjago'nuz nedir?

7 yorum:

yasemink dedi ki...

Ekin'in favorisi Lego Friend's - Emma'nin evi. Aynı serinin otelini almamız icin de 1 aydir yalvariyor, babaanne giderken cantasina lego friends katalogundan otelin oldugu sayfayi yirtip koydu :)
Ege, Lego Duplo Sayı Treni ile oynamayı seviyor.. bu arada lego duplo'la unico plus ile uyumlu. aklinda bulunsun

sevdicann dedi ki...

Oğluma almadım henüz. Aslında alsam yapabilir belki.Birazda anne eli değer. .

sevdicann dedi ki...

Blogunuzu takibe alıyorum sevgiler yeni yayınlarda görüşmek dileğiyle ben de beklerim.

larcencielblog dedi ki...

Yaso'cum teşekkürler canım, aklımda olsun :) Öperim!!!

larcencielblog dedi ki...

Sevdican, ilk başta azıcık anne eli lazım; sonra öğreniyorlar zaten :) Sevgiler!

elif dedi ki...

Selam Başak, Yağız da Lego City hastası. Seriyi tamamlayamıyoruz çünkü devamlı yenisini çıkarıyorlar sağolsunlar :) çok faydalı buluyorum yalnız, artık parçaları kullanarak başka arabalar geliştirmeye başladı kendi kendine. Zeynep'e de lego classic aldık, bizim eskiden oynadıklarımız gibi klasik parçalar var içinde, bizimkinde pembe parçalar ağırlıklı elbette. Büyükleri görünce küçükler direk ileri seviye başlıyor. Minik adamları öperim.
Sevgiler.
Elif

larcencielblog dedi ki...

Elif'cim, ne güzel senden haber almak!!! Çınar'ın derdi daha çok karakter olduğu için Ninjago ile başladı olaya. Sonra o da tabii parçalarla kendine başka başka şeyler yapmaya devam etti. Evet ya, kardeşler gerçekten her konuda ileri seviyeyle başlıyorlarmış :))) Çok öpüyorum çocukları ve seni!!!!