14 Eylül 2011 Çarşamba

Çocukça Yaşam Gönüllüleri (ÇOYAG)

Kanserli çocuklara yardım adına yeni bir gönüllü topluluk oluşturuldu yakın zamanda: Çocukça Yaşam Gönüllüleri -ÇOYAG. Geçen sene pembe bir melek olan nöroblastom hastası Nehir'in annesi öncülük etti; şimdi de Nehir'in anısına ve kanserli çocuklar yararına (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı -KAÇUV ile) bir koşu düzenliyorlar.

Ayrıntılı bilgiyi ÇOYAG'ın web sayfasından edinebilirsiniz.

Keşke İstanbul'da olsaydım... koşullar ne olursa olsun orada olurdum!

3 yorum:

Hande dedi ki...

Başakcım Hacettepe onkolojinin de çocuk bölümünün bir vakfı var..Bölüm başkanı bizim bir akrabamız, ve çok güvenilir bir vakıf..Eğer Ankara içinde de yardım için bir yer arıyorsan aklında olsun..İçinde bir de kanserli çocuklar için anaokulu var, boya, oyun hamuru gibi şeyler bağışlanabiliyor aklında olsun..

larcencielblog dedi ki...

Hande'cim, çok teşekkür ederim bilgi için. Ayrıntıları buradan ya da basak.tarhan@gmail.com adresinden benimle paylaşır mısın? Tabii ki destek olmak isterim!

Hande dedi ki...

Her türlü kırtasiye (toksik olmayan, çocuklarımıza aldığımız türden)anaokuluna bağışlanabiliyor..Tabi kullanılmamış olma koşuluyla, enfeksiyon sebebiyle..Ayrıca vakıfta toplanan paralarla ihtiyaç sahibi ailelere konaklama ve yemek veriliyor..Vakıf elden para almıyor yalnız, sadece banka yoluyla kabul edilyorlar..Aslında müsait bir zamanda gidip görmeni tavsiye ederim..sevgiler..