19 Mayıs 2010 Çarşamba

Güzel Yürekli Bir Anneden...

Bu da yüreği güzel, kendi güzel, başka bir anne-arkadaşımdan...

Sizinle de paylaşmasam olmazdı: Kristal Cam Kase

Bu vesileyle bir daha, çocuk istismarına karşı tepkisiz kalmayalım, çocuklarımızı koruyalım, diyorum!

Sevgiler, Başak

2 yorum:

Seda dedi ki...

Yine diken diken oldum. Siirt olayinda sonra oturup karar verdik, ben, babasi, ve birkac cok yakin ailesi disinda kimseye mecbur kalmadikca yollamayacagiz, teslim etmeyecegiz kizimizi diye ama bu soruna care degil maalesef.

Sapkin bireyler sapkin toplum yaratiyor. Bireyleri daha cocukken, bebekken saglikla buyutmek lazim ama nasil ben de cozumu bilmiyorum.

Siirt olaylari olmadan taa oncelerden aklimda olan birsey, ilerde bir sekilde kendi hayat kavgamdan siyrilip, geze geze anneleri bilinclendirmek. Su bebekler az daha buyusun belki buna da el atariz, neden olmasin.

Birlikten kuvvet dogar...

larcencielblog dedi ki...

Seda'cım,

Ben de düşünüyorum, bilinçlendirmekten başka bir çözüm bulamıyorum. Koruyup kollamak lazım tabii, ama ikiçocukannesi'nin yazısında da dediği gibi, paranoya haline getirmemek lazım -da sürekli bu haberleri okuya okuya nasıl olacak o iş, bilemiyor insan!

Banu'nun diğer yazıma yazdığı yorumdaki gibi düşünmeye çalışacağım: olumlu şeyler düşün, olumlu şeyler olsun. Böyle bir durum için fazla iyimser, ama paranoyak olmamanın tek çaresi bu gibi.

Dediğin gibi, bebekler biraz büyüsün, yaparız bir şeyler... şimdilik böyle yazılarla başlayalım da...

Sevgiler, Başak