20 Mayıs 2010 Perşembe

Hasret/Vuslat

Dayımıza kavuştuk... En sonunda!

Geçen hafta sonundan beri anlatıyorum Çınar'a "pazartesi akşamı dayın askerden gelecek, bir daha da hiç gitmeyecek!" diye. Anlıyormuş sanırım, çünkü "Salı günü kimi göreceğiz annecim?" diye kaç kez sorduysam, hepsinde aynı coşkuyla "oooooo, adaaaaaa" diye bağırarak yanıtladı!

Ve salı akşamı kavuştular... biz de kavuştuk; çok özlemişim kardeşimi. Ama en büyük asker bizim asker en çok yeğenini özlemiş.

Yalnız bizim minik adamın bir huyu var, birini çok özledi mi kavuşma anında hemen sarılamıyor. Önce bir seviniyor, koşuyor, gidiyor, geliyor, bağırıp çağırıyor; sarılma faslı ondan sonra! Yine aynısı oldu, ama bu sefer bir de Çınarca bir şeyler anlatmaya çalıştı. Tahminim şu: Dayıcım, nerdeydin sen ya bunca zamandır. Bi' gittin bi'daha gelmedin; hey allahım ya, neyse geldin ya şimdi, yaşasın!

Ama anlatmakla olmayacağını bildiğim için videoya çektim vuslat anını... buyrun izleyin videolarımızı:


Oğlum Dayısını Karşılıyor from Basak Celik on Vimeo.


Dayım nereye gitti, şimdi buradaydı! from Basak Celik on Vimeo.

7 yorum:

Güneş Akay dedi ki...

Çok tatlı maşallah, nasıl da aranıyor :)

anneyazar dedi ki...

ulen Çınar seni bir gün bi yakalayacağım ki:))) Dayı bu videonun yayınlanacağının farkında mı bu arada? Sen adamı mahvedersin Başak:))

larcencielblog dedi ki...

Güneş'cim, teşekkürler :)

Anneyazar'cım, yakala kardeş, ısırmak serbest :) Dayı farkında değildi videonun yayınlanacağının, hala da bilmiyor :)) Ama yoktur kardeşimin öyle kompleksleri :D

Tanımlanamayan Zihin dedi ki...

bu akşam evde internete girme nedenim çınar olacak :) kahrolsun ofis bilgisayarıma program yükleyememe sorunsalım!

ayşegül dedi ki...

oyy yerim ben seni ne tatlısın sen 41 kere maaşallah.
gözünüz aydın bu arada :)
takipteyiz,sevgiler...

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

ay çok hoş. tuna her akşam babasını görünce şaşırıp sağa sola anlamsızca koşuyor. 3-5 dk sonra ancak sarılıyor. nasıl cins bunlar ayol

larcencielblog dedi ki...

Ayşegül, teşekkürler :) Bizden de size sevgiler :)

Hülya, Çınar akşam biz eve gelince de, sabah Mine Teyze'si gelince de, anneannesi onu almaya gelince de aynı şekilde çığlık çığlığa evi turlayor önce :)) Hakikaten, 2008 doğumlularda zıpzıp çipi var galiba :))