13 Ekim 2011 Perşembe

Seminer Duyurusu: Çoklu Zeka Teorisi

Bu benim ucundan kıyısından bildiğim; ama, hep daha fazla öğrenmek istediğim bir konuydu. Seminer haberini alınca çok sevindim. Bilgiler aşağıda, aklınızda bulunsun!

NURAN KANSU İLE
“Çocuğumun Zeka Alanlarını Nasıl Geliştiririm?”
22 Ekim Cumartesi


Zekanın tek tip olduğunu, doğuşla sabit bir düzeyde gelip hep aynı düzeyde kaldığını savunan eski inançlar, Çoklu Zeka Teorisi ile yıkıldı. Çoklu Zeka Teorisine göre, sekiz tip zeka doğuştan her çocukta değişik düzeylerde bulunuyor ve küçük yaşlardan başlayarak yaşam boyu bütün zeka tipleri geliştirilebiliyor. Bu zeka tipleri, dilsel zeka, görsel zeka, matematik zekası, bedensel zeka, müzik zekası, sosyal zeka, içsel zeka ve doğa zekası olarak adlandırılmaktadır.

TARİH: 22 Ekim Cumartesi, saat: 10:00-13:00

YER: Binbirçiçek Çocuklar Evi, Reşitgalip Caddesi Fıskiye Sokak No:16 G.O.P. Çankaya/ANKARA

SUNAN: NURAN KANSU

ÜCRET: 30TL, çiftlere özel indirim: 50TL

KAYIT SON GÜN: 18 Ekim Salı

REZERVASYON: nihalpt@gmail.com , 0 533 211 60 82, Nihal POYRAZ TEMÜRCÜ

NOT: Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.

--------------------------------------------------

Nuran Kansu

Üniversite eğitimini Gazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Almanca Bölümünde tamamladıktan sonra 1988 senesinde Toronto-Kanada’ya gitti.

1990-2003 senelerinde Peel District School Board of Education’a bağlı okullarda değişik kademelerde öğretmenlik yaptı.

York ve Toronto Üniversitelerinde, ESL (English as a Second Language), Special Education (Özel Eğitim), Guidance and Counselling (Rehberlik ve Danışmanlık) dersleri aldı. Adler Psikolojisini temel alan, Ailelere Liderlik Programını tamamladıktan sonra Türk ailelerine Ana-Baba seminerleri verdi. Seminerlerine 2003 yılında Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra da devam etti. 2003-2007 yılları arasında çeşitli anaokullarının idari işlerinde uzman eğitimci olarak çalıştı.

Duygusal Zeka, Çoklu Zeka ve Doğa Eğitimi ile ilgili değişik dergilerde yayınlanan makalelerine www.oncecocuklar.com  ve www.dzcocukkulubu.org  sitelerinden ulaşmak mümkündür.

1 yorum:

adalıgünler dedi ki...

anlatılanları paylaşırsanız çok seviniriz...