30 Aralık 2011 Cuma

Ho Ho Ho!! Kutlamaya Doyamadık!

2011'in bitmesini kutlamaya doyamadık bu sene :)

Kardeşim geçen gün "abla, bütün hristiyan alemi bile senin kadar coşkulu Noel ve yeni yıl kutlamıyordur herhalde" dedi. Ne yapayım, bizzat kendim coşku ve parti insanı olduğum gibi, aynı karaktere sahip bir de oğlum oldu! Ana-oğul o parti senin bu parti benim geziyoruz işte!

Geçen hafta sonu, bizim çılgın anne ekibimizle yavrulara bir yılbaşı partisi düzenledik. Resmi parti evimiz olan Çocuk İşi Parti Evi'nde. Ama, sanırım bu oraya son gidişimiz olacak; çünkü, bu kaçıncı partimiz olmasına rağmen, indirim bile yapmadıkları gibi, sık iletişimimize rağmen kibar bile değiller (uzun uzun da yazabilirim; ama, bu post güzel şeylerden bahsetsin istediğimden yazmıyorum). Herşeye rağmen, güzelce eğlendik, yavrular top havuzuna dalıp dalıp çıktılar ve pastalarını yediler. Partiyi UHM'de yenilen akşam yemeği ile uzatıp Ela&Ege'nin evinde geçirilen çay-kurabiye-oyun faslıyla noktaladık. Ana-oğul evin yolunu bulabildiğimizde, saat 22:00 idi!


Dün de, okulumuzun Yeni Yıl Partisi vardı. O kadar güzel hazırlanmışlar ki! Ortam, yemekler, hatıra fotoğrafı çektirmek için kartondan kardan adam platformu, Noel Baba, çocuklarımızın bizim için yaptıkları hediyeler, pasta... Çocuklar da bize yeni yıl şarkıları söylediler. Geçen seneki gibi, bu seneki de hazırlanmış bir gösteri değildi. Gün içinde circle-time'da yaptıkları gibi oturup şarkılarını söylediler, Hockey Pockey ile dans ettiler. Noel Baba çok şekerdi asıl! Bütün çocukları kucağına oturtup hediyelerini verdi (okulda yapılmış fotoğraf çekiminin fotoğrafları). Normalde hiçbir şey için 2 dakika bekleyemeyen yavruların sabırla isimlerinin okunmasını beklemelerini görmeniz gerekirdi :) Bu partiyi de önce 365 ardından Cianan Teyze'mize giderek sonlandırdık. Hadi bu çocuk bana çekmiş de, ben kime çektim acaba? Babama? :))

Evet, sağ alt köşedeki benim... ne var? Benim boyum da bu cücelerden az uzun zaten :)

Bitt mi? Hayır! Bir de evimizdeki yılbaşı kutlaması var! Bu sene tüm aile bizdeyiz: annem, babam, Sebahat Annem, Hidayet Babam, Serapcicim, eşi Ahmet ve yavrusu Bahar'ımız, Dilek Ablam ve yavruları Alp'im ve Defne'm... Dayımız Emo'cuğum ve ışıl ışıl sevgilisi Nihan'ımız da uğrayacaklar diye umuyorum. Evde şenlik var kısacası!!! Seviyorum kalabalık ve çoşkuyla geçen yılbaşı gecelerini... yeni yılın da böyle geçmesini umuyorum: Çoşkulu!!!


Kalbinizden geçen her güzel şeyin gerçekleştiği bir yıl olması dileğiyle...

Mutlu Yıllar :)))

2 yorum:

Deli Anne dedi ki...

candan, isteyerek, hissederek kutlayana yaşasın yeni yıl:) iyi yıllar.

larcencielblog dedi ki...

Senin yazını okuduktan sonra da kendi yazımdan utandım doğrusu...

Ama, bu sene içim çok umut dolu, nedendir bilmiyorum. Geçen sene "bitsin gitsin şu 2010" demiştim, gelen gideni arattı. Bu sene o şekilde beklemiyorum bitişini; yalnızca yeni gelen yılı sevinçle karşılıyorum, o kadar :)

Sevgiler Delianne :)