28 Aralık 2011 Çarşamba

Rüyalar Gerçek Olsa...

Bu sabah çok komik bir şey oldu; ilk defa minik adamın rüya gördüğünü fark ettim... dahası, ilk defa bunu bizimle paylaştı.

Çınar'ın uzun süredir bir derdi var: "Bir tekerleği açık bir tekerleği kapalı Şeriften Polis Arabası (Arabalar filmi karakterlerinden Şerif)" istiyor. Evet, herkesin kendine göre bir derdi var bu dünyada, gülmeyin lütfen :) Çınar'ınki de bu! Çok istiyor; ama, gelin görün ki hiçbir oyuncakçıda bulamıyoruz.

Neyse ki muhteşem dedemiz, Lego'sunu bulmuş, yılbaşı hediyesi olarak almış. Ama, benim Lego'yla oynamayı sevmeyen oğluma bu da dert olmuş. Dün gece sayıkladığını duydum: "Hayıııl, legolu şeliften polis alabası istemiyoluuum... noomal istiyoluuum..." Uyku arasında uzun açıklamalar yapamayacağım için "tamam annecim, normal alırız" deyip pışpışladım.

Ama asıl bomba sabah patladı. Bu sabah Çınar'ı ben uyandırdım (40 ayda 4-5 kere olabilen bir şeydir bu durum). Öptüm, tatlım hadi uyan, dedim... Gözlerini hafif açtı, ellerine baktı hemen. Sonra doğrulup oturdu ve avuçları yukarı gelecek şekilde ellerini yeniden açıp bir süre daha baktı. "Şelidten polis alabası needeee?" deyiverdi! "Yok tatlım Şeriften Polis Arabası, rüya mı gördün?" dedim. "Ama ben oynuyordum onunla" dedi içlenerek. Sonra toparlandı "Çinay lüüya gölmüş olmalı di mi annee?" dedi. "Şeliften polis alabasıyla oynuyoldu Çinay, ama aslında o bii lüyaydı di mii?"

Kocaman sarıldım tatlıma. Demek, dedim, ondan uyanmamış sabah bir türlü...

Herkesin derdi var işte bu hayatta, 3 yaşında da olsa 33 yaşında da!

Dedemize Not: Babacım, şimdi sen okur bu yazıyı dertlenirsin; dertlenme! Geçen akşam arkadaşında Lego Şimşek McQueen, Lego Mater ve Lego TIR Mack ile gayet güzel oynadı; hatta, "bana da Legolu bunlardan alalııım" bile dedi. Şimdi o, neyle karşılaşacağını bilmediği için dert ediyor, görünce çok sevecek, merak etme!

8 yorum:

Itır dedi ki...

ahh bizim set gecen yaz tamamlandı...şimdi ise nüe baba "luci ve gudilo" yu getirecekmiş! :)

luigi ve guido yani!

larcencielblog dedi ki...

Hahahaha, onlar olunca tamam oluyor mu Itır? Biz de rotamızı bilelim :)))

Mutlu Yıllar!

Itır dedi ki...

Şekerim bizim takım sırasıyla şu şekil gelişti: Mcq ve Mater sonra sally ve şerif, sonra büyük tır Mac ve Huson Hornet.. Bunlar ikili olarak çıkıyor lego paketlerinden..Ama hangisi hangisi ile unuttum artık o kadarını..Bu ekip ilk filmden piyasaya sürülenler..Soora 2. filmden sonra bilumum bilmediğim araba (ikinci filmi seyretmediğim için vakıf değilim) ve luci ile gudilo çıkmış. Biz de ilk filmden hastasıyız onların, şimdi nüe baba onları getircek işte...Ay düdük arabalar hakkında bu kadar uzun yazdığıma da inanamıyorum bu arada..Yuh bana! Akşama partide görüşürük! ;)

larcencielblog dedi ki...

Süpersin Itır! Arabalar konusundaki uzmanlığın beni benden aldı :)))

Akşama görüşmek üzere :)))

Sen Gelince dedi ki...

Itır'la aranızdaki diyalogtan hiç anlamamakla birlikte Çınar'a an itibarila fena kanım kaynadı bilesin:)))

larcencielblog dedi ki...

Hahahaha, ilk gördüğünde sıkıştır :))

Itır'la aramızdaki muhabbeti anlamak için gerekenler:

1- Erkek çocuk annesi olmak
2- altmışbenüçyüz kere Cars-1, müteakip kereler Cars-2 ve kuvvetle muhtemeln bin kere falan da Mater'ın Abartı Hikayeleri'ni seyretmiş olmak

:)

Unknown dedi ki...

Çok tatlısın Çınar, demek ki rüyaymış, annesi hadi siz bu rüyayı gerçek yapın, oralarda yoksa buralarda bakınalım, haber verin.
Öpüyorum :)

larcencielblog dedi ki...

Çok teşekkürler Bahar'cım :)

İşte Lego'sunu bulduk, aldık da, küçüğünü hala arıyoruz :)