23 Ekim 2010 Cumartesi

İlk Sanat Çalışması

Dün, Çınar'ı okkuldan almaya gittiğimde öğretmeni gururla gösterdi bunu... sınıfta sanat dersi yapmışlar, bu da oğlumun eseri!


Şimdi bunu asacak güzel bir çerçeve arıyorum! Aslında, çerçeveden çok daha iyi bir fikrim var...

Pek yakında, bu blogda!

13 yorum:

Yasemin Aktuğ dedi ki...

Ellerine sağlık Çınar. Harika görünüyor. Fikrini çabuk yaz Başakcım, bizimde sanat eserlerimiz var çerçevelenmeyi bekleyen.

larcencielblog dedi ki...

Yasemin'cim,

Tamamdır, bu akşam umarım fikrimi hayata geçirebileceğim. Sorumlu bir bilogır olarak hemen fotoğrafını çekeeer, pazartesi de buraya yazarım :))

Öptüm :)

Serap dedi ki...

Coook begendim bu sanat eserini. Renkler super olmus. Mehmet'in aksine Cinar soyut calismalari seviyor sanirim. Eeeee O'da sooole bir soyut aslan cizeyimde yorulayim der artik:)))))

larcencielblog dedi ki...

Halası!

Evet, Çınar daha çok bir Picasso edasıyla çalışıyor :D Kaldı ki, kendisi soyut aslan da çizer, bakınız vimeo, Emre'yle olan videosu :)

Halasından daha çok sanatsal gen almış olmasını dilerdim ama kısmet bu kadarmış :P

Öptüm seni!

NOT: Oyuncakla ilgili yazıyı okudun mu? Bir torba oyuncak ayırdık Beeee'ye :))

Serap dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Serap dedi ki...

Evet evet okudum.Oyuncaklarla ilgili yazina son derece katiliyorum. Su ana kadar biz hic oyuncak almadik Bahar'a . Simdi Cinar'in emekleme amacli kopegini cok seviyor, onunla oynuyor. Biz de kendimizi tutuyoruz oyuncak konusunda zaten su an cok anladigi yok bu konudan. Ben muzeye goturecegim gunleri iple cekiyorum. Burda cocuklar muzede cok ozgur. Belli bir ucret veriyorsun muze egitimcileri 2 saat cocukla muzede faaliyet yapiyor en son atolyede etkinlik yapiyorlar yaptiklari urunleri de goturuyorlar. Supper birsey. Anadolu medeniyetleri muzesini arayip randevu alirsaniz kres olarak da gidebilirsiniz. Buradaki kadar olmasa da orda da birtakim etkinlikler yapiliyor. Hatta ben sizin icin arastirabilirim. Cok optum siziiiiii:))))

larcencielblog dedi ki...

Aaa, Serap, araştırı mısın hakikaten? Süper olur! Senden bilgi alınca hemen Hilal Hanım'a iletirim. Seviyorlar kreş olarak böyle etkinlikleri...

Avrupa'nın müze kültürüne çoook ama çok özeniyorum! Allahtan o kültürü vaktiyle almış, şimdi de içinde yaşayan bir halamız var :)

Öptüm!

NOT: Almayın Bahar'a bir şey, bizden dünya kadar elinde olacak Kasım'da :)

Serap dedi ki...

Pardon Basakcim bir yanlisliklar silsilesi oldu ve yazdigim yorumu kendim sildim:((((((( iiiiggggggghh:))))

Serap dedi ki...

Anadolu Medeniyetleri Muzesi telefon numarasi 0312 324 31 60-61-65 ilgili kisiler egitim departmanindan Asuman Alpagut ve Halil Demirdelen. Kresten aradiklarinda yas gurubunu belirtirlerse onlara uygun bir egitim faaliyeti ayarlarlar. Biraz yogun olabilir diyor arkadasim erken aramakta yarar var.Insallah minikler memnun kalirlar. Cok optum.

larcencielblog dedi ki...

Şahanesin Serapcicim!

Hemen Hilal Hanım'a bir mail atıp iletiyorum...

Çocuklar çok şanslılar :)

NOT: Şu silinen yorumunu da merak ettim :)

Serap dedi ki...

Gonderdigim, senin de okudugun 2. yorum. Hani su uzun olan:))) Cinarimi benim icin op cinim. Sevgiler:)))

yeliz dedi ki...

picassom benim renkler tam bana göre nefis!!

larcencielblog dedi ki...

Bi'teene de sana yapsın teyzesi :)