26 Aralık 2011 Pazartesi

Yılbaşı Coşkusu Sardı Dört Bir Yanımızı!

Annem ne zamandır istediğim kapı süsünü almış evimize...


Kırmızı, yeşil ve kahverenginin birbirine bu kadar yakıştığı başka bir zaman yok sanırım. Gördüğüm her yılbaşı ağacı beni neşelendiriyor! Alttaki ağaçta bir yerlerde ben ve en az benimki kadar tatlı bir minik adam gizli :)



Yavaş yavaş hediyeler gelmeye başladı... Bazı paketleri dayanamayıp açıyoruz; bazılarını açıp -sahiplerine göstermeden- yeniden paketleyip ağacın altına koyuyoruz. Bazıları tamamen sürpriz -hem bize, hem minik adama. 



Esin Teyze'miz evimiz için çok şık bir lavanta kutusu göndermiş... bayıldık! En sevdiğimiz resimlerimizin durduğu yerde salonumuzu süslüyor şimdi.

Bu neşeli şeyler de canım arkadaşlarım, bir önceki iş yerimi güzel hislerle de anmamı sağlayacak Mine ve Gülseren'den... Onlar da ofisteki masamda, iş günlerimi neşelendiriyorlar!

Son olarak da bugün, minik adamın okulundaki yeni yıl partisinin davetiyesi geldi. Pek şeker hazırlamışlar, perşembe gününü iple çekiyoruz...


Buraya kadar gelip de yeni yıl coşkusunu bizimle paylaştıysanız, coşkunuzu ikiye katlayacak bir de video paylaşıyoruz sizlerle!



MUTLU YILLAR :))

5 yorum:

maviye iz süren dedi ki...

hediyeler,şirin süsler ve finaldeki şarkı süper,mutlu yıllar:)

Hilal dedi ki...

gördüm sizi anne oğul, ikinizi de kocaman öperim. mutlu huzurlu yıllar

larcencielblog dedi ki...

Haha, Çınar değil o; çok tatlı bir arkadaşımın baldan tatlı oğlu :)

Biz de öpüyoruz seni ve tatlı yavrularını :) Mutlu yıllar!

kezbant dedi ki...

Mutlu seneler Başak'cım.. Kapı süsüne bayıldım :) Minik adamı öpüver :)

larcencielblog dedi ki...

Teşekkürler Kezban'cım, size de mutlu seneler :)